HTML

Hallo Leute!

My memoirs in Magdeburg

Friss topikok

  • csali22: Élvezetes volt a Szász-Anhalt tartományának fővárosáról Magdeburgról szóló írásod. Köszönöm ezt az... (2011.08.01. 13:16) ha kérdezné a Vágó
  • alexvm: Bókayt nem volt lehetőségem importálni ide, de az biztos, h gyorsabban elkábulsz az olvasásától, m... (2008.04.06. 23:31) hier bin ich!
  • Uncle Matthew: Nagyon jó.Már alig várom a folytatást:D (2008.04.02. 20:34) willkommen ins Magdeburg (Pz.39106)

életjel...

2008.06.01. 00:43 :: alexvm

A múlt heti berlini kirándulás szenzációsan sikerült, köszönöm a résztvevőknek a felejthetetlen élményt!

Napjaimat az államvizsgára történő felkészüléssel töltöm, hála a beiratkozásnál kapott nyomtató-pontoknak (hja, elég mobil a system) sikeresen kinyomtattam a tetemes mennyiségű, számomra ismeretlenül is rendkívül szimpatikus fiatalok által kidolgozott tételeket. Úgy tűnik, ez ma a köszönetnyilvánítás napja…

Köszönjük meg akkor spanyol barátunknak is, hogy kölcsönadta biciklijét a holnapi túrára a Wasserkreuzhoz! Teljes menetfelszerelésben (edzésre „menet”) és vigyorgó arckifejezéssel vettem át tőle a kerékpárt, és már magam elé képzeltem a nyugodt tekerést a mindenhol kiépített bicikliúton, a boldogító pillanatokat, mikor az autósok mosolyogva engednek át az úttesten, és kívülről láttam elégedett biccentésem, mikor a Bau pályán pontban 18.30-kor leszállok.

Tehát már a lépcsőházban vasárnap gyúlt a szívemben, az idilli képben azonban váratlanul Murphy is megjelent, bicikli-lánc formájában, és 4 egészséges pedál-tekerés után a szomszédos Friedrich Strasseig repült… szégyenszemre kénytelen voltam az 5ös villamosra felszállni nyakig olajosan, egy viseltes bicikli társaságában, és azzal az el nem múló tudattal utaztam végig, hogy egy biciklit fényes nappal villamoson szállító embert alighanem a Magyar Értelmező Kéziszótár „tolvaj” szavának illusztrációjaként láttam utoljára.

Azóta már túl vagyunk a szervizen, sikerült a műtét, ma már együtt fedeztük fel a város egyik általam eddig ismeretlen sarkát, szóval holnap ide nekünk akár az oroszlánt is!

A tanuláson kívül egy EB játékot organizálok otthoni barátaim és természetesen jómagam szórakoztatására (részletek itt: euro08game.blog.hu), még péntekig lehet jelentkezni a tipp-játékra, ha valaki kedvet kapott hozzá!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://datesback.blog.hu/api/trackback/id/tr4497122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása